Faust biomassekedler

Faust fremstiller automatiske og manuelle biomassekedler til halm, træstammer, træpiller og flis. Til kedlerne fremstilles til brændselslinjen snegle, cellesluser, fjederagitatorer, hydrauliske skrabesystemer, halmrivere og håndteringskraner. Til røggaslinjen fremstilles røgrør, cykloner, multicykloner, filtre, røggaskølere (economisers) og stålskorstene. Faust bygger styringerne og installerer dem på kedlerne. Også sikkerhedsstyringer og overvågningssystemer bygges og håndteres af Faust.

Faust  har en udstrakt grad af egenproduktion for at sikre høj kvalitet i hele anlægget. Det medfører optimale komponent tilpasninger, hvor hele anlæggets performance er balanceret og tilpasset ydelserne, som primært resulterer i mindre brændsel- og elforbrug, men også forbedrer standtider og generel levetid. Dermed giver den optimale tilpasning af enhederne, klare fordele til kunderne.

 

Optimal fyringsøkonomi afhænger af kvaliteten

Hos Faust taler vi gerne om teknik, og vi motiverer vores kunder til at snakke med, for det er her Faust kommer foran. Faust biomassekedler er måske de mest avancerede i sit segment.

Hos Faust har vi en håndværkermæssig tilgang til det, vi laver, så for os er en biomassekedel ikke et præfabrikeret industriprodukt, men en individuel tilpasset løsning, der skal holde i rigtig mange år. Det kan ses og mærkes på den samlede fyringsøkonomi.

Faust - foran på teknik

Grafiki