Faust halmfyr

Faust har produceret halmfyr siden 1978 og er dermed den halmfyrsproducent på markedet med længst erfaring.

Lige fra starten har Faust målrettet satset på kvalitet, og det bærer konstruktionerne præg af. Det er mere reglen end undtagelsen, at et Faust halmfyr klarer opvarmningen for ejeren i 25-30 år.

I skemaet herunder kan du vælge mellem vores kedeltyper i forhold til halmballe typer og indfyrede styk pr. fyring,
som er den typiske vej til valg af kedel størrelse. Klik på det Faust halmfyr, du gerne vil vide mere om: 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Enheder 1 stk. 2 stk. 3 stk. 4 stk.
Rundballer E16-2 AUMO E19-3 AUMO E21-4 AUMO  
  E19-2 AUMO E19-3 KUMO E21-4 KUMO  
E21-2 AUMO E19-3,5 AUMO E23-4 KUMO  
  E21-3 AUMO    
  E21-3 KUMO    
Mini-bigballe E16-2 AUMO      
         
Mini-bigballe på langs E19-2,5 AUMO      
         
Bigballe E19-3 AUMO      
  E19-3 KUMO      
E21-3 AUMO      
E21-3 KUMO      
E21-3,5 AUMO      
         
Bigballe på tværs E28-2 AUMO E28-3 AUMO E28-4,5 KUMO E28-6 KMO
  E28-2 KUMO E28-3 KUMO E28-4,5 KMO  
  E28-3 KMO    

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klik her for beskrivelse af AUMO/KUMO/KMO

Klik her for at se, hvordan du kan beregne dit fyringsbehov

Generelle specifikatoner

Alle Faust halmfyrs-kedler er godkendt af ”Det Norske Veritas” efter det europæiske trykudstyrsdirektiv PED 97/23. Nyttevirkningen er 85% - 90% afhængig af type og størrelse. Årsvirkningsgraden er oftes mellem 75 og 80%.

Kedlerne leveres med et manøvrerum med tekniske installationer og brandsluknings- materiel samt for udendørs eller indendørs placering. Se type nr. under specifikationer.

Faust styring type Black Magic er simpel udaf til og avanceret inden i. Styringen er tilpasset halmfyrene og tager sig ikke blot af forbrændings reguleringen, men også alle shuntventiler og pumper. Kobles styringen op til internettet kan kunden få service beskeder tilsendt som SMS. Feks. kan der sendes en SMS når der er tid og plads til at fyre i kedlen (se nærmere om Black magic styringen under produkter og styring).

Alle Faust manuelle halmfyr indblæser primærluften fra dyser i brandkammerets loft. Denne opbygning giver mulighed for at brænde ikke blot halmballer som er meget kompakt brændsel, men også åbne brændsler som tømmer og flis.

     

Det komplette halmfyr

Manuelle halmfyr fra Faust kan udstyres til en komplet enhed med VVS og el udført. Den komplette enhed leveres helt færdig på kundens adresse, hvor den startes op og tages i drift af Faust´s servicemontører. I forvejen er opgaven beskrevet af Faust´s Ingeniører i samarbejde med kunden og Faust´s sælgere. Rør og pumper frem til forbrugsstederne beregnes og lægges ud, således at kunden får en samlet leverance fra en leverandør. Det giver overblik og tryghed.

Grafiki